Spoed

Wie zeer ernstige pijnklachten heeft ’s avonds en in het weekend kunnen op ons antwoordapparaat het centrale telefoonnummer vernemen wie de dienst doende tandarts is.

NB: Van deze dienst kunt u alleen gebruikmaken als u bent aangesloten bij een van de tandartsen van de Kring Zoetermeer.

Route en parkeren
Onze kliniek is uitstekend bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer.

Met de auto
Wie met de auto onze kliniek bezoekt, volgt de borden Stadshart. U kunt de auto parkeren op de beschikbare parkeergelegenheid achter onze kliniek, na het passeren van de slagboom. (gebruik de intercom)

Route vanaf Utrecht A12
Neem op de A12 afslag Zoetermeer (7) en ga rechtsaf de Oostweg op. Ga bij de rotonde linksaf. U rijdt dan op de Australiëweg. Volg deze weg ongeveer 2 km. De Australiëweg wordt dan Europaweg. Houd hier rechts aan en ga niet de tunnelbak in. Ga bij de stoplichten linksaf de Denemarkenlaan in. Neem de eerste afslag links en rijd het parkeerterrein op. Rij door tot de slagboom en druk op de bel. Parkeer uw auto in de parkeervakken waarop de Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer staat aangegeven. U vindt onze kliniek op de vierde verdieping (bereikbaar per lift).

Route vanaf Den Haag A12
Neem op de A12 afslag Zoetermeer Centrum (6). Ga aan het eind van de afslag bij het stoplicht linksaf. Rijd de Afrikaweg helemaal uit. Als u met de bocht (stoplicht) mee naar rechts gaat, wordt de Afrikaweg Europaweg. Ga na 400 meter rechtsaf de Denemarkenlaan in. Neem de eerste afslag links en rijd het parkeerterrein op. Rij door tot de slagboom en druk op de bel. Parkeer uw auto in de parkeervakken waarop de Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer staat aangegeven. U vindt onze kliniek op de vierde verdieping (bereikbaar per lift).

Route vanaf Amsterdam, Leiden, Zoeterwoude N206
Ga op de N206 bij het begin van de bebouwde kom Zoetermeer bij de rotonde rechtdoor. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf (Zwaardslootseweg/N206). Sla na ± 250 meter linksaf de Europaweg op. Ga na 300 meter rechtsaf de Denemarkenlaan in. Neem de eerste afslag links en rijd het parkeerterrein op. Rij door tot de slagboom en druk op de bel. Parkeer uw auto in de parkeervakken waarop de Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer staat aangegeven. U vindt onze kliniek op de vierde verdieping (bereikbaar per lift).

Met openbaar vervoer
Wie is aangewezen op openbaar vervoer maakt gebruik van buslijn 206 of 32. Stap uit bij halte Aidaschouw. Wie met de sprinter reist, stapt uit bij halte Stadhuis. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl.

Minder validen
Onze kliniek is rolstoeltoegankelijk via de ingang Denemarkenlaan (Stadshart). Voor minder validen zijn speciale parkeerplaatsen beschikbaar aan de achterkant van ons pand. Rij door tot de slagboom en druk op de bel. U vindt onze kliniek op de vierde verdieping (bereikbaar per lift).

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg