Team

Maak hier alvast kennis met ons enthousiaste team. Voor een eerste bezoek nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. We vinden het belangrijk vooraf ook fysiek met u kennis te maken en uw mondzorgwensen te bespreken. Want mondzorg is mensenwerk. Ons team is goed op elkaar ingespeeld. Ons team bestaat uit tandartsen, preventie-assistentes, stoel-assistentes en endodontoloog. Hierdoor kunnen ook andere tandartsen voor endodontologische behandelingen naar ons verwijzen.

We stellen onze medewerkers graag aan u voor.


Ronald Quapp, tandarts

Is eigenaar van de kliniek. Hij is sinds 1974 tandarts en een zeer bevlogen man. Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en altijd bereid weer aan iets nieuws te beginnen. "Kijk maar eens naar ons mooie nieuwe pand. Het is toch fantastisch om aan de mondgezondheid te werken en daarbij gebruik te maken van de modernste technieken? Mijn hobby is mijn vak, mijn vak is mijn hobby. Ik ga iedere dag fluitend naar de kliniek. Ik vind het werk iedere dag opnieuw geweldig!" Ronald werkt op maandag t/m vrijdag.

 

 

 

 

 

Gerdy Quapp, tandarts

Is mede-eigenaar en manager van de kliniek. Ze is letterlijk de spil van onze kliniek en zorgt ervoor dat alles iedere dag opnieuw vlekkeloos verloopt. Ook is ze verantwoordelijk voor de opleiding van onzeassistenten. Ze neemt haar vak zeer serieus, werkt heel precies en gedecideerd. Graag motiveert, inspireert en enthousiasmeert ze haar collega's, zodat ze met het hele team de cliënten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. "Ik behandel zelf geen cliënten meer, maar vind het een zaligheid me steeds opnieuw met ons team voor de cliënten in te zetten, ook al is dat voor mij wat achter de schermen. Ik vind het belangrijk dat iedereen hier met veel plezier werkt, want dat merken onze cliënten. En daar doen we het voor: cliënten die hier tevreden de deur uit gaan en met veel plezier bij ons terugkomen." Gerdy is drie dagen per week in de kliniek.

 

 

 

 

Miranda Kreunen, gediplomeerd preventie-assistent

Een preventie-assistent, de naam zegt het al, is volledig gericht op de preventie van het gebit. De nadruk van Miranda's werk ligt op het begeleiden van de mondhygiëne van cliënten. Onder toezicht van de tandarts verwijdert ze tandsteen, polijst ze tanden en maakt ze digitale controlefoto's. Ook sealt ze kindergebitten en voert ze fluoride-applicaties bij kinderen uit. Natuurlijk is ze ook achter de balie te vinden. Het klantencontact vindt ze het allerleukste element van haar vak. "Ik zie soms dat cliënten een beetje schuchter binnenkomen. Als ik hen dan op hun gemak kan stellen en ze weer vrolijk het pand zie verlaten, is mijn missie geslaagd." Miranda werkt op maandag tot en met vrijdag.

 

 

 

 

 

 

Mirjam Galenkamp, gediplomeerd preventie assistent

Een echte duizendpoot dus. Ze ontvangt cliënten in de kliniek, maakt afspraken en houdt de agenda bij. Aan de stoel assisteert ze de tandarts bij alle mogelijke behandelingen. Ze geeft de instrumenten aan die de tandarts nodig heeft. "Je moet je hoofd er goed bijhouden", zegt Mirjam. "Eigenlijk moet je de tandarts steeds een stapje voor zijn en weten welke stap van de behandeling volgt. Alleen dan kun je op het goede moment het juiste instrument aangeven en er dus voor zorgen dat de tandarts niet misgrijpt. Dat is het prettigst voor de tandarts en voor de cliënt. En daar gaat het om!" Mirjam werkt op dinsdag ochtend t/m vrijdag.

 

 

 

 


 

Anneke Lokhof, omloop-assistent

Dat houdt in dat zij verantwoordelijk is voor de sterilisatie, de logistiek en ons voorraadbeheer. U zult haar niet tegenkomen als u in de behandelkamer bent. Maar juist in alle ruimtes daarbuiten. Anneke: "Het is voor mij iedere dag opnieuw een uitdaging om alles op rolletjes te laten lopen." Anneke werkt op maandag, dinsdag en woensdagochtend.

 

 

 

 

 

Carmen van Haaften, omloop-assistent

Carmen is omloop-assistent. Samen met haar collega zorgt ze ervoor dat de behandelingen van patienten vlekkeloos kunnen verlopen. Carmen legt bijvoorbeeld de instrumenten in de behandelkamers klaar en ruimt ze na een behandeling weer op. Ze zorgt ervoor dat de instrumenten gesteriliseerd worden en weer tijdig op hun plek liggen. Ook houdt ze de voorraden bij. Carmen schittert dus achter de schermen. Mijn dag is geslaagd als mijn collega hun werkzaamheden in de kliniek goed kunnen uitvoeren, omdat alles wat nodig is er ook is. Carmen werkt woensdagmiddag, donderdag en vrijdag.

 

 

 

 

 

 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg