Maak kennis met onze medewerkers

Maak hier alvast kennis met ons enthousiaste team. We vinden het belangrijk met u kennis te maken en uw mondzorgwensen te bespreken. Want mondzorg is mensenwerk. Ons team is goed op elkaar ingespeeld. Ons team bestaat uit tandartsen, preventie-assistentes, stoel-assistentes en een endodontoloog. Hierdoor kunnen ook andere tandartsen voor endodontologische behandelingen naar ons verwijzen.

We stellen onze medewerkers graag aan u voor.

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Ronald Quapp

Tandarts

Is eigenaar van de kliniek. Hij is sinds 1974 tandarts en een zeer bevlogen man. Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en altijd bereid weer aan iets nieuws te beginnen. “Kijk maar eens naar ons mooie nieuwe pand. Het is toch fantastisch om aan de mondgezondheid te werken en daarbij gebruik te maken van de modernste technieken? Mijn hobby is mijn vak, mijn vak is mijn hobby. Ik ga iedere dag fluitend naar de kliniek. Ik vind het werk iedere dag opnieuw geweldig!” Ronald werkt op maandag t/m vrijdag.

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Petruta Caputa Gecan

Tandarts Endodontoloog

Ik ben in 2011 afgestudeerd op de Tandheelkunde Universiteit en ben hierna 4 jaar werkzaam geweest op het gebied van endodontologie en restauratieve tandheelkunde.

In 2015 volgde ik mijn passie voor endodontologie en kwam ik naar Nederland om een driejarige postacademische opleiding tot tandarts specialist endodontoloog te volgen aan het ACTA in Amsterdam.

Ik ben in 2018 Cum Laude afgestudeerd en heb als een van de eerste de titel MSc (master of science) mogen ontvangen en heb hiermee ook de specialisatie status van de European Society of Endodontology verkregen.

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Carlos Serrano

Tandarts

Carlos Serrano is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Universidad de Concepción in Chili. In 2010 heeft hij een Master in Medisch Onderwijs afgerond en in 2012 een specialisme in restauratieve Tandheelkunde.

Momenteel ben ik werkzaam bij ACTA, doe klinisch onderwijs en promotieonderzoek voor ontwikkeling van toepassingen van nieuwe technologieën in het tandheelkundig onderwijs.

Na 12 jaar ervaring in Chili als docent en tandarts, ben ik sinds 2016 werkzaam als restauratief tandarts in de Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer met focus op CAD-CAM chairside oplossingen en gecompliceerde orale rehabilitatie.

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Gerdy Quapp

Praktijkmanager

Is mede-eigenaar en manager van de kliniek. Ze is letterlijk de spil van onze kliniek en zorgt ervoor dat alles iedere dag opnieuw vlekkeloos verloopt. Ook is ze verantwoordelijk voor de opleiding van onze assistenten. Ze neemt haar vak zeer serieus, werkt heel precies en gedecideerd. Graag motiveert, inspireert en enthousiasmeert ze haar collega’s, zodat ze met het hele team de cliënten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. “Ik behandel zelf geen cliënten meer, maar vind het een zaligheid me steeds opnieuw met ons team voor de cliënten in te zetten, ook al is dat voor mij wat achter de schermen. Ik vind het belangrijk dat iedereen hier met veel plezier werkt, want dat merken onze cliënten. En daar doen we het voor: cliënten die hier tevreden de deur uit gaan en met veel plezier bij ons terugkomen.” 

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Miranda

Officemanager

Een officemanager en preventieassistente, de naam zegt het al, is volledig gericht op de preventie van het gebit. De nadruk van Miranda’s werk ligt op het begeleiden van de mondhygiëne van cliënten. Onder toezicht van de tandarts verwijdert ze tandsteen, polijst ze tanden en maakt ze digitale controlefoto’s. Ook sealt ze kindergebitten en voert ze fluoride-applicaties bij kinderen uit. Natuurlijk is ze ook achter de balie te vinden. Het klantencontact vindt ze het allerleukste element van haar vak. “Ik zie soms dat cliënten een beetje schuchter binnenkomen. Als ik hen dan op hun gemak kan stellen en ze weer vrolijk het pand zie verlaten, is mijn missie geslaagd.” 

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Mirjam

Preventieassistente

Een echte duizendpoot dus. Ze ontvangt cliënten in de kliniek, maakt afspraken en houdt de agenda bij. Aan de stoel assisteert ze de tandarts bij alle mogelijke behandelingen. Ze geeft de instrumenten aan die de tandarts nodig heeft. “Je moet je hoofd er goed bijhouden”, zegt Mirjam. “Eigenlijk moet je de tandarts steeds een stapje voor zijn en weten welke stap van de behandeling volgt. Alleen dan kun je op het goede moment het juiste instrument aangeven en er dus voor zorgen dat de tandarts niet misgrijpt. Dat is het prettigst voor de tandarts en voor de cliënt. En daar gaat het om!”

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Anneke

Omloopassistente

Dat houdt in dat zij verantwoordelijk is voor de sterilisatie en de logistiek. U zult haar niet tegenkomen als u in de behandelkamer bent. Maar juist in alle ruimtes daarbuiten. Anneke: “Het is voor mij iedere dag opnieuw een uitdaging om alles op rolletjes te laten lopen.” 

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Carmen

Tandartsassistente

Binnenkort meer informatie.

KVTZ | Kliniek voor Tandheelkunde Zoetermeer
Nathalie

Preventieassistente

Binnenkort meer informatie.